Usi unicat si usi interior unicat

In momentul in care ne bucuram de privilegiul de a avea o casa, imediat ne dorim si ca aceasta sa fie una dintre cele mai frumoase, stilate dar si intr-o oarecare masura unicate case. Din privinta unicitatii se poate spune ca fiecare casa are stilul ei, bine definit dupa personalitatea locatarilor acesteia. Dar totusi exista unele accesorii si elemente in constructie care pot face o casa unica. Unele dintre cele mai importante dintre acestea sunt usile. Firma noastra va poate indeplini aceasta dorinta datorita deschiderii noastre catre client si catre ideile acestuia.

Usile unicate sunt modalitatea a va scoate din anonimat, prin rafinament dar si totodata sa fie un element al casei dvs. care va protejeaza sanatatea. Acestea pot fi realizate din lemn masiv, astfel atat usile externe cat si usile interioare de tip unicat sa fie elementele ce completeaza in mod armonios finisajele casei dvs.

Noi executam usi unicat exterior/interior la o calitate superioara dar totodata tinand cont si de bugetul clientului. In cadrul realizarii unei usi de interior respectiv de exterior, acesta vine in cominatie cu tocul aferent, cu balamalele potrivite de firma sau alese de catre client cat si cu un set de chei simple incluse in pret. Tocul usii poate fi de tip semirotund cu pervaz semirotund fix sau fara pervaz  respectiv semirotund ajustabil. In cazul peretilor ce au dimensiuni mai mari, la cerere, cat si pentru estetizarea incaperii se poate realiza tocuri pe toata grosimea peretelui – de tip captuseala.

Usile pot fi simple sau realizate intr-o vasta gama de modele: duble sau simple, avand panouri laterale sau sa fie glisante cu sau fara supralumina. Totodata acestea pot fi personalizate din perspectiva combinatiei de culori, astfel existand posibilitatea ca una din fetele usii sa aiba un design iar cealalta parte un alt design. De mentionat este faptul ca usile unicate se pot comanda pe orice dimensiuni, realizabile din privinta tehnica.

Fie ca este alba, neagra sau orice alta culoare, cu model in stil baroc sau in stil ultramodern, usile unicat de interior ne definesc spatiul completandu-ne atmosfera din casa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.