Un indian a intrat in Cartea Recordurilor Guiness

Cartea Recordurilor Guiness a mai primit un profesionist in domeniul cuburilor Rubik, Bhargav Narasimhan este un indian care a reusit sa stapaneasca 5 cuburi in doar 1 minut, 23 de secunde si 934 milisecunde, doar cu o singura mana.C:\Users\LEHELD~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip image001

In 2014 recordul a fost obtinut de un robot din Logo conectat la un telefon mobil foarte inteligent. Dar acesta a fost invins pe data de 1 Martie 2015 de tanarul indian. Acesta a fost inconjurat de camerele de filmat precum si de un grup de sustinatori, a avut o dexteritate foarte mare in momentul cand patratelele colorate incepeau sa ia contur si sa se alinieze in oridine, mana stanga a acestuia a fost un adevarat robot, deoarece a fost foarte greu de urmarit, folosea o viteza mare in crearea cubului.

Bhargav Narasimhan este un tanar in varsta de 21 de ani, a inceput sa se joace cu inventia din 1970 inca de cand avea doar cinci ani. Este foarte mandru de acest record mondial si sustine ca a facut asta pentru tara lui.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.