Doua echipe de romani castigatoare la un concurs international organizat de Intel

Compania Intel a organizat un concurs international de IT la care au participat 700 de dezvoltatori din 37 de tari. La concurs au participat si doua echipe de romani. Echipele au obtinut la doua categorii locul al doi-lea. Suntem mandri ca si Romania a fost clasificata pe podiumul unui asemenea concurs international de mare valoare.

Cele doua echipe au primit un premiu in valoare de 10.000 de dolari.

Una dintre echipe a fost formata din doi programatori, care au obtinut locul al doilea la categoria Gaming. Silviu Tudor-Serban si Andrei Nistor s-au inscris in concurs cu proiectul Drill sergeant simulator. Jocul te pune in postura unui comandant militar care da ordine subalternilor, poti directiona comandantul cu ajutorul unei camere 3D Intel RealSense sau prin voce.

A doua echipa este formata din cinci programatori care s-au inscris in concurs cu proiectul MoodFlux. Un player care iti listeaza melodiile in functie de starea ta de spirit, acest lucru se realizeaza cu ajutorul camerei 3D Intel RealSense. Daca esti trist, palyer-ul iti va lista melodiile care te vor face sa zambesti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.