Cheia zambetului sanatos. Clinica Ecadent

Cu totii ne dorim sa avem un zambet frumos si sa atragem atentia doar prin simplul fapt de a zambi. Cel mai important aspect pe care il remarci cant te intalnesti cu o persoana este zambetul, de aceea trebuie sa ne ingrijim dantura pentru a face o impresie buna la prima vedere.C:\Users\Dragos1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip image001

Daca ai o problema cu dantura si doresti sa o infrumusetezi, acuma este momentul, tehnologia s-a dezvoltat foarte mult, cu ajutorul unui aparat ortodontic invizibil poti sa oferi dintiilor tai o simetrie care tinde spre perfectiune, este util si nu iti face probleme cu aspectul pe care il ofera acest aparat deoarece este invizibil.

Daca inca nu esti pregatit pentru a merge la un stomatolog sau ti-e frica, te indrumam la una dintre cele mai bune clinici din Miercurea Ciuc, Harghita si chiar cea mai buna din aceasta zona.
Clinica Ecadent pune la dispozitie aparate de o calitate superioara si personal cu medici profesionisti. Are ca scop prestarea unor servicii de calitate si multumirea tuturor pacientilor. Cabinetul stomatologic este format dintr-o familie de medici stomatologi care si-au impus sa aduca un zambet pe fata fiecarui om. In momentul de fata detine cea mai buna aparatura stomatologica din zona, doreste sa ofere calitate si profesionalism.

Silvia Borta face parte din aceasta familie de stomatologi, este medic specialist ortodontie, prin munca ei ofera celorlati posibilitatea de a fi mai fericiti si de a zambi. Ea isi doreste sa faca oameni fericiti si multumiti prin simplu fapt ca pot sa zambeasca, si ca pot avea un zambet perfect. Scopul ei este de a ajuta pacientii care isi doresc o dantura frumoasa si sanatoasa.
Pentru mai multe informatii accesati www.silviaortodont.ro
Daca inca tot ti-e frica sa mergi la un stomatolog, noi iti propunem sa faci o vizita la Clinica Ecadent din Miercurea Ciuc, strada Bólyai la numarul 5, pentru a trece peste aceasta frica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.