Ce telefon merita sa cumperi la second hand

Daca vrei sa faci economie, iar reducerile din ofertele magazinelor nu sunt suficient de bune, singura solutie ramane achizitia unui telefon la second hand. Second hand nu inseamna neaparat un produs folosit, anumite persoane avand la vanzare telefoane noi, cu tipla pe ecran si zero ore vorbite, dar cu un pret mai mic si cu 40% fata de cel mai mic care se regaseste in magazin. Mai jos vom enumera cateva telefoane care merita cumparate la second hand. Postati recomandariile voastre in sectiunea de comentarii.

Samsung Galaxy S6 Edge – Incepand cu un pret de la 1100 LEI, acest telefon este o achizitie foarte buna pentru banii ceruti. Desi este aparut in anul 2015, performantele lui S6 Edge nu o sa va dezamageasca, mai ales in privinta camerei foto.

google pixel

Google Pixel – Acest telefon poate fi cumparat la second hand pentru un pret incepand de la 2000LEI. In acesti bani beneficiati de un telefon de top, cu un sistem de operare extrem de bine optimizat.

Iphone 7 full

Apple iPhone 7 – Incepand cu 2300 LEI puteti cumpara un iPhone 7.

Zenfone 3 3

Asus Zenfone 3 – Acest telefon poate fi cumparat incepand cu 1000LEI. Nu vei regreta achizitia lui, performantele si designul sunt pe masura asteptariilor.

Huawei P9 3

Huawei P9 – Telefonul are un pret la second hand incepanc cu 1100LEI. In acesti bani beneficiati de un setup cu doua camera, un design stilat si performante foarte bune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.