5 alimente pe care nutritionistii nu le-ar manca niciodata

Tot ne-am gandit de ce nutritionistii se mentin in forma? inafara faptului ca fac sport. Am aflat, secretul este ca ei nu mananca toate alimentele pe care le consideram noi sanatoase si benefice organismului.C:\Users\Dragos1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip image001

Printre acele alimente pe care nutritionistii nu le consuma se afla si mezelurile, acestea contin un numar mare de nitranti si au un risc mare de a produce cancer. Preparate din carne care au un continut mare de antibiotici si hormoni sunt adaugati pentru produsul final, cu siguranta nici un nutritionist care se respecta nu ar consuma asa ceva.

Pe locul doi al produselor care nu sunt consumate de nutritionisti se afla sucurile carbogazoase, care contin intr-o singura doza aproximativ 40g de zahar, exista si sucuri care nu contin zahar, dar sunt si mai periculoare si maresc riscul de diabet sau obezitate.

Printre alimentele si produsele care nu sunt sanatoase se afla si uleiul rafinat, margarina si alimentele care contin 0% grasime.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.